10/13/2006

No estaba muerta ...

Dues entrades anteriors anunciavem el decès del company Germinal Ros i de la companya Laia Berenguer. Ara la nostra font d'informació ens fa arribar un nou missatge que reproduïm tot seguit:

"Fa uns dies l’organització del Vallés Oriental ens va informar de la mort de la companya Laia Berenguer fet que des de l’organització nacional vam comunicar-vos abans d’ahir. Amb aquest correu volem fer-vos saber que s’ha produït un lamentable error i que la companya Laia Berenguer és viva""

El missatge ens indica que per un lamentable error la companya Laia Berenguer es viva. No sabem que es el que ha degut fer Laia per mereixer la seva desaparició, ni qui es qui ha errat per que encara sigui viva. En qualsevol cas la PTXIF prenem nota de l'avís per a navegants i manifestem la nostra admiració per l'actual direcció i la que pugui venir (que deu vulgui que trigui molts anys...o no, no sé..). Si aneu per ciutat no estornudeu o us encarregaran una corona.

5 Comments:

At 12:21 PM, Anonymous Анонимный said...

Jo no em trobo massa be, però si us plau que no s'enterin al carrer Ciutat

 
At 5:06 PM, Blogger LALO PLATA said...

Oh Dios!! Qué canción hay en ésta historia"!!!!!

Yo me encuentro bien, mil gracias.

 
At 2:05 PM, Blogger la tomaquera said...

Parece que el error sea que sigue vive...

 
At 6:38 PM, Anonymous Анонимный said...

que content que estic ! la PTXIF (digna hereva nostra) continua tocant-la.

Us aviso que els de "La Montanya" continuen vius i plens de salut, molts a la Seat i algun altre reflexionant des de la banyera.

Per cert ahir al miting central algú va veure a la Laia Berenguer?

 
At 12:54 AM, Blogger HERACLITORIS said...

Yo he mostrado dudas entre capar a alguien y darle un beso. La verdad es que algunos aplican una velocidad de reflexión pareja a la del envío del e-mail. Un saludo.

 

Отправить комментарий

<< Home