11/07/2006

LA PTXIF RECLAMA LA DIRECCIÓ DE LA LLUITA CONTRA LA DROGA.

El CC de la PTXIF celebra que ICV assumeixi la Conselleria d’Interior. Tot i això creiem que el nou govern ha de reflectir la pluralitat interna d’ICV i agrair a aquells que hem col·laborat de forma espectacular amb el nostre creixement. És una realitat que l’augment reflectit per les enquestes coincideix amb l’aparició del txungus digital. És per això que creiem que la Ptxif reclama presència al nou govern. En concret demanem, ja que portarem Interior, la Direcció General de Lluita contra el narcotràfic.

6 Comments:

At 12:32 PM, Anonymous Анонимный said...

El silenci al bvostre blog es deu a que ja us han donat la Direcció General de "Cata i Prova" o a que per fi us han enxampat els futurs Ecolo-Mossos?

 
At 1:37 PM, Anonymous Анонимный said...

Vosaltres també censureu els posts com fan els de la 27a divisió?

Sort que no us envien a Cultura i Comunicació,que si no encara pendríem mal...

Espero que els mossos no acabin muntant una txeca. I si la munten, espero que no tinguin la meva fitxa.

 
At 10:39 AM, Blogger C.C. de la Ptxif said...

Usuario anònimo. Dues coses;

Els Mosos son a punt de ser dissoltos i substituïts per milicies o sigui "el poble armat". I, si us plau, som una organització seriosa i ja tenim la teva fitxa. Salut

 
At 10:21 AM, Blogger Ramon Armengol said...

Entre el titol i el post no kda clar, voleu lluitar contra la droga o contra el narcotrafic?

Es parecido pero diferente

 
At 3:38 PM, Blogger Qualcosa di Sinistra said...

Hola, Anònim.

La 27 Divisió ha publicat alguns comentaris fins ara ocults. Si no els havíem ensenyat era, en moltes ocasions, per respectar el dret que tenen els nostres lectors a fer el ridícul sense que es noti.

 
At 9:44 AM, Blogger C.C. de la Ptxif said...

Volem quedar-nos les drogues, fonamentalment.Per cert no hem estat per aquí erem a Moscu a buscar una substancia per a uns quants periodistes i per recoltzr la nova politica de seguretat,doncs aquesta serà la nova manera de fer seguretat que deia el Saura,

 

Отправить комментарий

<< Home