12/03/2006

AQUEST NADAL REGALA: SECRETITOS TURA

NO LA DESTITUEIXIS ELLA MAI NO HO FARIA

Aquest Nadal regala la nova nina " Secretitos Tura" .És la novetat en joguines. Secretitos Tura asalta prostibuls de Girona, et renya si beus més del que toca i sap guardar els secretitos de la Conselleria d'Interior.
Atenció pares i mares: Aquesta joguina és molt perillosa, mai la podeu destituir, en cas contrari Secretitos Tura atacarà als vostres fills de forma violenta.

2 Comments:

At 3:58 PM, Blogger Àngel 'Soulbizarre' said...

aquesta senyora està enfadada per que volia ser la segolene royal del psc i els capitans del montilla li han barrat el pas i ara es despatxa amb tercers, saura, per embolicar la troca.

i ara parlem de la primera assignatura d'icv al govern d'interior:

can ricart!

només cal veure el que ha sortit per la tele per saber que can ricart és un paradigma de la reconstrucció històrica de la barcelona proletèria i industrial, no entenc que han votat la Mayol i companyia a l'ajuntament. can ricart és una esperança referencial!
la Makabra, un altre tema a retenir i entendre: cultura popular, espai popular, l'altra cara de la institucionalització pura i dura, l'altra cara de la cretinització cultural mediàtica, ICV ha de mostra el seu suport a la causa!
Em sento desconcertat amb tantes ambigüitats, com el Jordi Borja quan escriu el que escriu a EL PAIS i clama al cel per un govern barceloní desbordat per la politica de seguretat i ordre.
Modestament, soc regidor sense cartera d'ICV-EUIA i envio arreu on puc la meva solidaritat i identificació amb la causa dels rebels/propositius de can ricart: són els nostres!

 
At 12:24 PM, Anonymous Анонимный said...

Potser son els nostres, el que no estic tant segur es que nosaltres siguem els seus...

 

Отправить комментарий

<< Home